RSS Feed

Legendele timpului

Posted on

Au trecut zeci si zeci de ani de cand Pink Floyd in frunte cu Gilmoure au dat peste cap audientele cu o muzica precum o vraja care nici pana astazi nu s-a mai rupt. Albumele lor dainuie in timp ca o preferinta divina si miliarde de oameni ai planetei stiu astazi ca cea mai buna muzica a fost si cu greu va mai exista.

Va propun o piesa relevanta acum, care vorbeste prin imagini si gesturi in timp ce acordurile unei piese de top se imbina armonios in videoclipul vizualizat deja de peste 10 milioane de utilizatori Youtube si e vorba numai de cantecul acesta. Puteti tasta si On the turning away si multe altele. Ce este frumos, si lui Dumnezeu o sa-i placa intotdeauna pentru ca acestea sunt printre legendele timpului.
Dragi prieteni, Pink Floyd.

Reclame

About melicovici

Scriitor rebel din Targoviste stabilit în Italia, non conformist, popular și foarte pasionat de scris și socializare.

5 responses

 1. Mulţumiri pentru daruri şi recomandări.

  Zi plină de frumos pe ritmurile celor de la Pink Floyd!

  Apreciază

 2. Multumesc, Geanina, la fel si tie si tuturor care vizualizeaza.

  Apreciază

 3. Am desenat mult de jur imprejurul celor de la Pink Floyd… Creaza stari de reconstructie interioara solida, dar si de comunicare cu zone interzise ale subconstientului propriu… Nimic din ceea ce au creat cei de la Pink Floyd, nu a ramas la marginea Intelegerii Constiente…
  cu stima,
  Andrei D.MITUCA

  Apreciază


 4. O alta piesa frumoasa de la Pink Floyd;)

  Apreciază

 5. Multumesc, am vizualizat-o si m-am delectat, intr-adevar, superba piesa. Bine ai venit pe pagina mea, te mai astept oricand cu drag.

  Apreciază

%d blogeri au apreciat asta: