RSS Feed

SSST! SA NU AUDA AI NOSTRI.INCHIDEREA BIBLIOTECILOR,IESIRE DIN CRIZA?

Posted on

Proasta idee. Si de obicei ideile proaste si complicate cu efecte negative sunt de obicei imbratisate de guvernele incompetente. Americanii prin canalul FOX NEWS au venit cu aceasta bomba de presa starnind indignare si replici binemeritate din partea celor care au vizualizat materialul.

Sa fim seriosi, inchiderea bibliotecilor ar insemna poate iesirea din criza in capul tampitilor, caci criza morala si de educatie ar depasi-o. Cu alte cuvinte, locul unde putem citi linistiti sau de unde putem imprumuta gratuit cartile preferate sau cautate, sa le cumparam de acuma, sa distrugem tot de dragul bugetelor si dupa o perioada sa ne zgariem pe ochi ca am distrus total cultura, cartile. E tot mai clar ca aceasta globalizare devine un esec cert pe masura trecerii timpului.

Asa ca iata, prin tari cu pretentii de autentica democratie  se vehiculeaza asemenea vesti naucitoare si eu ma rog la Dumnezeu sa nu auda si ” ai nostri” ca nu se stie ce ordonante sau hotarari mai sunt date publicitatii in urmatoarele zile. Caci unde s-ar mai duce copiii nostri sau iubitorii de lectura sa citeasca o carte, mai ales pe criza asta?

Sunt revoltat de ideea plecata din tara tuturor posibilitatilor care chiar ar da-o in bara cu punerea in practica a idioatei idei. Americanii ne-au depasit la stupizenie, zic eu, deocamdata! Asa ca SSSST! SA NU AUDA AI NOSTRI!

Reclame

About melicovici

Scriitor rebel din Targoviste stabilit în Italia, non conformist, popular și foarte pasionat de scris și socializare.

One response

  1. se inchid bibliotecile, si-n locul lor sptiile vor fi folosite pentru depozitarea marfurilor din trafic de drog, crima organizată, trafic de carne vie, armament, etc. vai de viata noastra.

    Apreciază

%d blogeri au apreciat asta: