RSS Feed

Erotic dreams

FRAGMENT DIN ROMANUL MEU, NOAPTEA SPERANTELOR
În noaptea albastră, sufletele lor se uneau iar şi iar, ca o revelaţie a două vieţi ce deveneau din nou una singură. Mâinile ei se lăsau strânse de ale lui, în intimitatea maximă, precum povestea erotismului suprem, la ceas de aprige mângâieri şi sărutări fără de sfârşit.

Ea nu putea să uite prima noapte când văzuse cu ochii inimii şi chiar real adevăratul ei colţ de cer. Două trupuri vibraseră atunci ca într-un refren al dorinţei infinite şi Alessa aruncase mobilul cu furie şi sete de nemărginire în acvariul unde peşti multicolori căutau de acum să înţeleagă cine le tulbura teritoriul unde se plimbaseră liberi până atunci.

Dar acum, în chip ciudat, ea se simţea ca şi prima oară, când iubitul ei o atinsese îmbălsămând-o cu frişcă şi ciocolată şi apoi o savurase cu buzele lui subţiri, înnebunind-o şi aducând-o într-o stare de euforie şi de plăcută teamă la care nicicând nu gândise.
Îl simţi cum o rostogoleşte după el pe covorul moale din faţa şemineului, apoi îl privi cum aruncă un braţ de lemne şi aprinde flăcările şi mai mult, ca să le încălzească o nouă noapte de neuitat. Ea se acoperi sub o pătură mătăsoasă, chemându-l anume fără să-i spună şi pe el în ascunzătoarea fanteziilor, unde începură însetaţi de imaginaţie şi dorinţă să se atingă reciproc. El o săruta necontenit şi simţi cum iubita lui îşi uneşte sânii superbi cu ambele mâini poruncindu-i să facă mai departe ce ştie mai bine.

De acum ea îi strigă să nu se oprească, dar era numai un îndemn de moment, căci bărbatul care o fascina aproape că o copleşea cu atingerile şi sărutările în cele mai erogene părţi ale trupului ei care tremura într-un extaz continuu. Ar fi vrut să-i strige în fiecare secundă să nu se oprească, indiferent cum ar fi fost gesturile lui tandre şi provocatoare. Mâinile bărbatului cu care mereu trăia începutul de care îi fusese atâta dor cuprinseră deodată coapsele ei fierbinţi şi un geamăt prelung se auzi în plin întuneric din care de acum răsărea lumina extazului, pentru amândoi, ca un rai pământean, din care niciunul nu ar fi vrut să mai iasă vreodată.

Alessa îl încolăci cu sete şi se decise să nu-i mai dea drumul. Ca la un semn, acoperământul aproape că zbură într-un colţ al camerei curcubeu, care devenise de acum locul unde şoapte şi sărutări eterne curgeau unele după altele ca într-o căutare infinită. Ea simţi că se sufocă de plăcere căci nu ştia niciodată în ce parte este mângâiată şi atinsă exact. Rând pe rând, coapsele, sânii, gâtul… deveneau prada pe care ea o pierduse voit, îndemnând-l să o ia definitiv în lumea trăirilor pe care le simţea tot mai mult. Îşi plimbă mâinile prin părul lui aproape smulgându-l în clipa când un fior nemaîntâlnit o patrunse de sus până jos în toată splendoarea trupului ei căzut în mâinile celui mai frumos destin, în care aproape că încetase să mai creadă: IUBIREA.

Se hrăneau cu atingeri reciproce şi îşi spuneau prin cea mai frumoasă tăcere că lumea e a lor. El o întoarse tandru, mângâind-o continuu, sărutând-o şi pătrunzând-o aproape în acelaşi timp în vreme ce cuvintele ei tulburau sublima linişte: ” nu te opri…nu te opri…nu te opri…”.

Sentimentele erau sincere, reale iar extazul tocmai de aceea pe măsură. Imaginaţia le înfierbântase gândul celor mai îndrăzneţe fantezii şi când deveniră un singur trup, înţeleseră cât de mult îşi lipsiseră unul celuilalt. Era un dor aprig, reciproc, greu de închipuit în acea noapte în care nu-şi mai ascundeau nici cele mai curajoase porniri.

Alessa nu mai trăia în trecutul pe care îl învinsese, în cele din urmă. Tresărea de câte ori limba bărbatului explora noi teritorii şi o provocă se răspundă la fel. Ea nu mai gândea. Simţea, trăia, gemea şi înţelese în sfârşit că viaţa e atât de frumoasă când îmbrăţişările fiinţei iubite sunt sincere. Se simţea dorită în fiecare secundă a existenţei lui şi asta o determina să apeleze la gesturi intime de care niciodată nu se crezuse capabilă. Era iubită pentru frumuseţea sufletului ei aievea unei zâne de poveste şi pentru aceasta, se lăsă în voia pornirilor. Închidea ochii deschizând-i pe cei ai inimii. Fiecare atingere a bărbatului care o aruncase definitiv în raiul extazului părea un vers desprins din poezia speranţei. Pielea ei catifelată îl înnebunea, iar când simţi aromele aduse de el ca să o mângâie într-un fel anume, trepidă toată de plăcere şi de dorinţă. Aproape că îl muşcă când buzele lor se întâlniră din nou, în faţa vreascurilor care ardeau teribil de frumos, trosnind în cele mai frumoase clipe, însoţindu-i ca într-un anotimp etern. Mâinile ei alunecau tot mai îndrăzneţe pe trupul lui şi aproape că îl zgârie din teama de a nu-l pierde din ea şi din viaţa ei. Îl împinse sub ea însetată şi el îi mângâia şi săruta sânii care îl atingeau ca o provocare a fericirii. Femeia dorinţelor îşi lăsă capul pe spate, neobosită, doar şoptind excitată cele mai permise cuvinte oarecum vulgare, care acum păreau atât de frumoase în iubirea lor.

Imagini peste imagini se perindau amândorura şi pe măsură ce îşi aminteau că în cele mai grele momente, se susţinuseră şi se întâlniseră, iar acum, în sfârşit, erau aici, împreună, setea le devenea necontenită. El iubea toată lupta şi victoria ei cu viaţa, ea îi iubea ambiţia şi sufletul şi în acele momente, înţeleseră amândoi cât de mult contează acestea într-o iubire adevărată.

Puţin mai târziu, uşor obosiţi, adormiră înlănţuiţi, căzând pradă unui somn superb în care amândoi deodată continuau să trăiască erotic dreams.

Reclame

About melicovici

Scriitor rebel din Targoviste stabilit în Italia, non conformist, popular și foarte pasionat de scris și socializare.

5 responses

 1. Cu ceva vreme in urma, credeam ca in mine a apus emotia, neastamparul si acea fireasca dorinta de a trai din plin fiecare clipa… Ma simteam inerta, apusa… De atunci caut, vin spre oameni, citesc, admir, ascult, vorbesc, incercand sa redeschid calea spre a elibera emotia din mine… In seara aceasta, articolul tau a fost unul din acele puternice si mult asteptate imbolduri, in drumul spre propria-mi regasire. Iti multumesc… Pentru ca mi-ai permis sa intru in casa sufletului tau, pentru ca ai acest har si dar de a asterne cu o noblete rara astfel de trairi… Sa ai parte de toata fericirea si implinirea pe care, cu siguranta, le meriti…

  Apreciază

 2. Sunt trairi imaginare, deocamdata. Mi-ar place sa vb mai des, si prin alte mijloace, tu mereu comentezi frumos. Multumesc din suflet. Alessa e insa reala si a nimanui, chiar unica. Poate ca asta e si calitatea ei principala.

  Apreciază

 3. Un text din care răzbate dorinţa supremă. Pasiunea clocoteşte, împlinirea sufletească este totală. Sentimentele erup din cele două fiinţe precum lava vulcanului. Trăirile acestea imaginare despre care scrii sunt cât se poate de reale, reuşesc frazele tale să să devină astfel. Astfel de trăiri le simţi numai când iubeşti şi eşti iubit cu adevărat, iar asta se poate simţi din recţiile omului pe care-l adori.

  ” Ea nu mai gândea. Simţea, trăia, gemea şi înţelese în sfârşit că viaţa e atât de frumoasă când îmbrăţişările fiinţei iubite sunt sincere.”

  Prin aceste cuvinte ai transmis tot ceea ce se petrece atunci când apare IUBIREA.

  Zi plină de frumos alături de cei dragi!

  Apreciază

 4. Geanina Lisandru: multumesc mult pentru comentariul tau frumos. Pe de alta parte, as putea spune ca nu trebuie sa abordam in stil „tabu” exprimarile care tin de ceea ce ne indeamna iubirea reala sa scriem. De aceea am ales sa scriu acest capitol al viitoarei mele carti si sa il si public aici, pentru ca avem nevoie de asa ceva, noi, cei care intelegem importanta si farmecul dragostei.

  Apreciază

 5. Tocmai de aceea este Alessa un personaj atat de cuceritor, ma face sa simt odata cu ea ceea ce simte, tot ceea ce o defineste ca femeie. Dar referitor la felul tau de a scrie, trebuie sa iti spun ca ma mangaie pe suflet, de cand am descoperit blogul tau, te citesc cu mare drag, pe nerasuflete, chiar. Cand imi fac putin timp liber, intru si citesc si articolele din urma. Nu pot fi decat bucuroasa ca exista oameni ca tine, care pot transmite in acest fel. Multumita Mariei Popart, te-am descoperit, este surioara mea mai mica. Iti doresc o duminica asa cum ti-o doresti, plina de incantare si liniste…

  Apreciază

%d blogeri au apreciat asta: