RSS Feed

FAIN POLIMEDIA KARMA BUSSINES

 De data aceasta voi scrie fara diacritice. Ca asa e pe net, spun multi, mai valabil. Doi: Fain Polimedia capata o dimensiune neasteptata in ultimul timp, din mai multe puncte de vedere: relaxare, socializare, autoselectarea articolelor FAINE  prin ” tranzitia” de articole introduse si pana la publicare, cu barem de voturi care creste sau scade in functie de numarul utilizatorilor sau al linkurilor introduse. Polimedia are o calitate simpla dar placuta: se deschide repede si usor. Nu te impiedici de gadgeturi enervante si pagina agregatorului de acum de succes iti arat tot simplu si fain ce s-a mai propus si ce s-a mai publicat. Calitatea esentiala ar fi traficul neasteptat adus. Dar nu e singura.

Intr-o zi, s-a gandit Mircea Popescu  sa inventeze MAGAZINUL DE KARMA pe care unii l-au folosit, altii inca nu. Polimedia incet si sigur, s-a transformat intr-o mica afacere pentru unii. Pentru asta e nevoie de karma. De exemplu la 30 000 mii karma, poti vinde in valoare de peste 1000 ron la fel de bine cum poti si cumpara. Dar bloggerii sunt fel si fel. Adica daca pe unii o sa-i atraga perspectiva traficului pe propriile pagini, prin acumularea de karma, cumparat sau puncte castigate in urma propunerilor sau materialelor publicate, de pe domeniile lor sau de pe altele, pentru altii, poate fi o afacere mult mai ampla: castigarea din trafic prin metode colaterale cu mult peste karma obtinuta doar din activitatea de propunere, votare, publicare pe site.

Multi utilizatori noi s-au adaugat in ultimele luni si cei mai noi intreaba uneori prin comentarii cat si ce si daca pot castiga bani din karma. Regulamentul este clar in aceasta privinta, ba chiar calculat cu valabilitate o luna pentru cumparare/vindere si asa mai departe.

Ceea ce vreau sa spun este ca daca de exemplu castig in saptamanile urmatoare o suma frumusica de cateva milioane din karma acumulata, pot castiga mult mai mult pe alta parte, prin aducerea traficului. Datorita FAIN POLIMEDIA, in zona mea, ca o ciudatenie dar poate deloc intamplatoare, am un trafic uneori peste paginile presei locale si chiar ale televiziunilor de aici. Acest lucru a atras atentia si ca sa nu fiu ipocrit, o sa spun ca sprijinul primit doar ca sa postez un articol sau sa dau o informatie despre ce e pe aici, a fost destul de ok. Nu e vorba numai de bani, oricum acestia daca au venit a fost pe cai legale si bine parafate. E vorba de popularizarea ta, eu de exemplu am vandut carti scrise de mine inclusiv dupa ce am propagat materialele respective pe Fain. M-am trezit cu solicitari online, prin mail sau alte mijloace si mi-am facut treaba.

Acestea sunt doar cateva avantaje pe care le pot spune aici. Cert este ca Fainul a devenit si este lider incontestabil in aducerea traficului si implicit a diferitelor efecte benefice. Echidistanta lui Mircea Popescu este remarcabila: nu a pus conditionari la inscriere, orice pasionat de blogosfera, ca e incepator sau mai vechi, poate avea sanse egale sa beneficieze de sistemul nu perfect, dar oricum foarte bun al Polimediei. In plus, scriitori, poeti, tineri de diferite varste, jurnalisti, oameni simpli, etc etc, si-au dat cumva mana si seara de seara, in cel mai FAIN stil cu putinta fac schimb de opinie, socializeaza, propun si dezbat subiecte pe care numai aici le puteti gasi.

Dincolo de toate acestea, voi spune ca FAINUL devine o afacere si un loc super nu numai pentru proprietar, dar si pentru userii inscrisi, daca stiu sa respecte regulile jocului. De aceea, daca ar mai putea purta un nume, i-as spune simplu: FAIN POLIMEDIA KARMA BUSSINES.

Reclame

About melicovici

Scriitor rebel din Targoviste stabilit în Italia, non conformist, popular și foarte pasionat de scris și socializare.

8 responses

 1. fainland uber alles!

  Apreciază

 2. Pletzalcoatl: daca imi si traduci ce zici acolo iti ramn dator. sper sa nu fie vreo jigneala. Eu sunt roman, iar blogul e in limba romana. Oricum, bun sosit pe Melicovici.ro

  Apreciază

 3. Fain este un loc…fain pe internet.

  Apreciază

 4. „Deutschland, Deutschland über alles, Über alles in der Welt”, imnu’ Germaniei mai.

  Apreciază

 5. pletzalcoatl: ok, ms mult, pai de unde sa stiu eu ce imn are Germania? nimeni nu-i perfect dar mi-ai inveselit seara, multumesc din suflet si sa ai un an nou fericit si plin de implinire.

  Apreciază

 6. I4ever:dap, e fain, cu adevarat.

  Apreciază

 7. Si? Te-ai bagat in afacere? 🙂

  Apreciază

 8. Ukavra: la karma nu, dar dincolo de ea, traficul mi-a adus avantaje, despre care nu vb aici. e vb de cartile mele, care s-au dat si se dau.

  Apreciază

%d blogeri au apreciat asta: