Flux RSS

Cu tine… by Adrian M

p_17814_766x350-10-85

Cu tine lumea nu se schimbă dar putem avea lumea NOASTRĂ. Cu tine nu scad nici prețurile și nici facturile dar crește căldura din sufletele noastre care se caută fără să știe și când două inimi bat dintr-o zi într-una singură, cu tine nimic nu mai pare imposibil. Cu tine sunt eu și cu mine ești tu. Cu tine soarele răsare chiar și când se scurg din înaltul colțului de cer picăturile de ploaie din această toamnă târzie și din toate anotimpurile simțirilor noastre. Cu tine am pe cine să aștept și ai pe cine să aștepți. Cu tine cuvintele sunt scrise cu îmbrățișările și poveștile fără de sfârșit le citim împreună la lumina trăirilor noastre răsărind dintr-un întuneric care nu va mai exista. Cu tine putem trece învingători peste flăcări punți și ne putem șterge pentru totdeauna supărările din lacrimi de gheață. Cu tine viața se naște infinit pentru că viață ești tu însăți. Cu tine e ușor să rostești steaua din suflet și să strălucești cu tot ce ai mai bun ca om.

Cu tine răutățile se rătăcesc pe apa sâmbetei și bucuriile sosesc degrabă în cea din urmă clipă, clipă când tot ce e rău fuge de inimile noastre și tot ce e simplu și frumos se întruchipează doar dacă suntem noi doi și pentru totdeauna ÎMPREUNĂ!
Cu tine bucuria așteptării este medalia sosirii din noi doi, unul către celălalt.Cu tine se risipesc colțurile de cer într-unul singur și știi, e al nostru…Cu tine lacrimile tristeții se transformă în lacrimi ale fericirii…și pentru că toate aceste simple cugetări trebuiau să poarte un nume, le-am zis tot simplu…CU TINE!
Ţi-am spus că vreau să ne unim destinele. Dar înainte de asta, o să îți spun că vreau să ne unim speranțele…și atunci, fiecare fărâmă de viață și de simțire va fi posibilă numai CU TINE. Deci vino…

AUTOR:  Adrian Melicovici@

DREPTURILE  DE AUTOR SUNT REZERVATE.  Textul de mai sus este fragment dintr-o carte deja publicată de autor. 

About melicovici

Scriitor rebel din Targoviste stabilit în Italia, non conformist, popular și foarte pasionat de scris și socializare.

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: