Publică-ți cartea prin Editura Zven: Promptitudine, corectitudine, calitate

downloadA III-a ediție a romanului meu de debut, Ecouri din Sodoma și Gomora, a fost publicată de această dată prin Editura Zven din Târgoviște. Prima dată, cea mai citită carte a mea a fost publicată parțial la New York, la momentul lunii octombrie 2007, apoi Independent Film, apoi Singur.  Dar cea mai rapidă și corectă colaborare am avut-o cu Editura Zven din Târgoviște.

Îl cunoșteam deja destul de bine pe directorul editurii, Ion Anghel, cel care până să își facă propria editură, avea deja o experiență de peste 15 ani, pe la alții. Dealtfel, coperțile a cel puțin 4 alte cărți scrise de mine și publicate, au fost editate tot cu ajutorul său.

Ne-am reîntâlnit pe calea internetului și apoi telefonic, după aproape 8 ani, pentru că doream să public aceeași carte, a treia oară. Colaborarea a fost perfectă: Deschidere maximă, calcul și prețuri de cost spuse franc, colaborare pentru a-mi vinde cartea și pe teritoriul României. În plus, modul de lucru a fost rapid și profesionist iar calitatea cărții m-a surprins plăcut. Ai spune că cel puțin coperta-spate este în 3 D. Toate acestea la un preț deloc mare. Tiparul, fără reproș. Corectura a mers rapid, mai ales că m-am implicat și eu că na, orice scriitor își revede personal scrierile și mai ales greșelile gramaticale, dacă ele au existat, din grabă.

Personal, Editura Zven de la Târgoviște este printre singurele pe care le recomand, mai ales că editorul nu păcălește niciodată vreun debutant sau autor cu experiență, nu obligă pe nimeni să facă un contract de editare cu cesiune totală pe nu știu cât timp. Vorbe puține, fapte mai multe, cam asta pare deviza editurii, implementată de creatorul său.

Mi-a plăcut colaborarea cu Ion Anghel de la Editura Zven, cel puțin pentru ce mi-am dorit eu. M-a informat mereu despre vânzarea fiecărei cărți, m-a ținut la curent despre cum evoluează lucrurile iar când am solicitat cărțile rămase și pentru cititorii din Italia, în scurt timp m-am trezit cu coletul la poartă.

În viitorul apropiat, Zven se va dezvolta și mai mult, sunt sigur de asta, mai ales dacă își va valorifica site-ul editurii, cu toate cărțile publicate și alt gen de produse. Veți mai auzi de această editură, deja solicitată și care a depășit repede suta de autori publicați.

Mulțumesc, Zven, sper să mai colaborăm!