Răspunsuri: Cum poți avea frumusețea și sănătatea fără să îmbătrânești vreodată?

Bun găsit, din nou. Voi începe prin a scrie că deodată cu trecerea anilor, mai toți simțim că devenim mai atenți cu noi înșine sau măcar ne place să încercăm sentimentul binelui de sine. Cum spun vorbele din bătrâni, mi-ar fi plăcut să am anii tinereții și mintea de acum. Avantajul este că niciodată nu e prea târziu. Încercat de afecțiuni neliniștitoare, am fost nevoit, recunosc, să îmi schimb stilul de viață. Pentru că a trăi sănătos și a purta de grijă propriului corp, nu este o dietă.

Să fie clar, nu există femei urâte și nici bărbați la nicio vârstă. Eu prefer femeile puternice, care vor să fie libere și independente și care mai ales, sunt permanent atente la fizicul lor, ori să nu se îngrașe prea mult ori să nu slăbească exagerat.

Soția mea este dovada vie că se poate. Ea a încercat nenumărate diete fără rezultat. Iar când a decis să aleagă o ultimă alternativă, după nici 3 săptămâni, s-a arătat încântată. Deja se află în plină fază de detoxifiere a corpului, sistemul imunitar lucrează în sens pozitiv iar frumusețea ei revine vizibil. Eu nu îi dau niciodată vârsta pe care o are. Nu are vârstă, după cum nicio femeie nu are vârstă.

Există răspunsuri clare, cu zeci de mii de mărturii și dovezi video ori cu ajutorul fotografiilor. Există dovezi de necontestat ale celor care au dorit să slăbească sănătos, cu 5 mese echilibrate pe zi, 3 principale și 2 gustări. Adică ceva din 3 în 3 ore. Mă număr și eu printre cei mulțumiți. Există nenumărate cazuri de persoane care și-au ameliorat afecțiunile, fie că vorbim de circulația sanguină, ori de problemele articulare, diabet, probleme urinare, colon și așa mai departe. Există de acum multe persoane care urinează fără probleme și nu rar ca înainte ori au scaun normal. Produsele folosite sunt naturiste 100% preparate într-o companie foarte mare din Italia și majoritatea sunt din extract de plante, din care la bază tronează ca o regină a binelui, „ciuperca nemuririi” sau a „tinereții” cum îi spun chinezii: Ganoderma Reishi. sau Lucidum. Există vreo 80 de specii ganoderma din care cam 20 sunt utilizate mai des. Citez din sfatulmedicului.ro:

„Numita popular ciuperca nemuririi, Ganoderma Reishi este utilizata in medicina traditionala si moderna chineza pentru cresterea longevitatii si tratarea diverselor tipuri de cancer. Aceasta ciuperca medicinala este inzestrata cu capacitatea de a imbunatati vitalitatea organismului, forta si rezistenta, prelungind totodata durata de viata.

Studiile de specialitate confirma faptul ca Ganoderma Reishi stimuleaza raspunsul imun, amelioreaza efectele secundare ale chimioterapiei (greata, insuficienta renala etc.) si protejeaza ADN-ul celular, imbunatatind randamentul actiunii antioxidantilor.”

Eu sunt o persoană extrem de atentă și circumspectă, mai ales în bombardamentul cotidian cu care suntem asaltați de alte firme care produc suplimentele naturiste. Să fie clar: Nu vreau să intru în conflict de interese cu nimeni, le urez succes celor care utilizează și recomandă altceva decât mine. Dar personal, consider că această companie de la care am preluat o terapie deloc grea, chiar relaxantă, este cea mai bună din lume la acest moment. Politica companiei nu îmi permite să vorbesc despre prețuri, câștiguri, lucruri din acestea, mă refer la cuvintele cu pricina, după ultima directivă primită acum o zi-două. Politica principală este să recomanzi cu căldură tuturor produsele respective și să explici omului, ajutat de o instruire atentă, cum să obțină rezultatele dorite. Dacă alții procedează altfel, e problema lor.

Primul pas este detoxificarea organismului prin achiziționarea pachetului bază: Detox. Însă nu este o obligație. Depinde ce dorești să faci: Să slăbești, să te îngrași, să îți protejezi și dezvolți masa musculară, să îți atenuezi diferitele probleme medicale, să folosești chiar un alt tip de produse cosmetice, pe scurt să fii frumos și sănătos. După o bună consultare și conversație directă, telefonică, cu unul dintre reprezentanți, alegi ce anume dorești să încerci. Pentru că decizia e în mâinile tale.

Este foarte important să vă spun că au fost chiar medici consultați cu privire la aceste produse foarte eficiente și chiar medicii nutriționiști specializați. Este de asemenea chiar înțelept, dacă nu aveți încredere, să consultați medicul de bază. Însă după cum știți, producția farmaceutico-naturistă a acestei companii, este avizată cu semnătură și ștampilă cu tot, ca să spun așa, de către Ministerul Sănătății din Italia. Atenție, repet: Toate produsele au la bază în constituire, alături de alte plante și minerale, lucrate și probate ani la rând în laboratoare, „ciuperca nemuririi”, Ganoderma.

Adăugire: Pe mulți îi interesează și să colaboreze cu compania, pentru a face carieră. Într-un articol viitor, voi reveni la acest subiect.

Epilog: Trimite mesaje în privat fie pe paginile mele fie pe ale soției, acestea sunt linkurile profilurilor: https://www.facebook.com/adi.melicovici/ ori https://www.facebook.com/cati.florea unde veți da peste profilul meu, cu numele Adrian Melicovici sau al soției, Cati Florea. Am dezvoltat precizarea pentru că sunt destule persoane mai în etate care nu sunt familiarizate cu internetul.

Un gând despre „Răspunsuri: Cum poți avea frumusețea și sănătatea fără să îmbătrânești vreodată?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s