Terapia mulțumirii maxime

Obișnuiți să citească cu totul și cu totul alte lucruri pe acest blog al meu, câțiva cunoscuți m-au întrebat de ce am scris inclusiv recent despre un alt mod de viață, sănătos și cu mai puține griji. Am dat deja câteva detalii aici. Sunt și sincer: E și un job secundar al meu, ajut pe alții și toată lumea deja are satisfacții.

Persoane de toate vârstele s-au redescoperit, având grijă să arate mai bine, să se întrețină. Altele s-au arătat curioase și apoi mulțumite de terapiile care le-au îndepărtat problemele de sănătate. Unele au slăbit cât trebuie, altele s-au îngrășat cât aveau nevoie pentru că erau prea slabe, altele continuă să facă sport cu ajutorul nostru, acumulând energie și așa mai departe.

Destui descurajează inițiativele noastre, preferând să jignească și să vorbească dezinformați. Am auzit deseori fel de fel de persoane ignorante făcând afirmații de genul „nu mai mâncați prafuri și otrăvuri” sau altele care au convingerea că o dietă te împiedică să mai mănânci ce mai ai prin frigider. Greșit! Poți mânca ce dorești dar rațional, pentru că eu vorbesc aici despre suplimente, integratoare, ce conțin minerale și vitamine 100%. Nu trebuie doar să le consumi și să nu mai mănânci nimic. Cât despre „otrăvuri”, bine că sunt 😀 salamurile, cârnații, mezelurile, hot-dog-urile și coca-cola sănătoase ori zecile de feluri de dulciuri, biscuiți, bomboane sau tot ce este ambalat prin magazine și plin de chimicale. Alții spun: „Fă sport și mănâncă de 5 ori pe zi și numai ai nevoie să iei toate prostiile”. Corect, sportul și mâncatul pe zi de 5 ori e recomandat dar nu toată lumea are timp de sport, că mai și muncește zi lumină, nu toți mai au vârste tinere, în plus, sportivii chiar au nevoie de energizante, de diete specifice pentru refacerea masei musculare și nu doar ei. Produsele naturiste nu au fost realizate de niște habarniști. Alții au probleme de sănătate din naștere, poate probleme de handicat etc.

Așadar, vorbesc în numele unei companii italiene care oferă produse naturiste realizate pe bază de plante și minerale, care au preponderența inițială în ciuperca nemuririi, Ganoderma Reishi. Această companie are un real succes în rândul celor care: Vor să slăbească ori doresc să mai adauge kilograme, vor să se mențină, există și programe de detoxifiere deloc scumpe începând cu DETOX care conține Olivox, Real Complex, Red the Mix etc. Vor să nu mai aibă probleme cu insomniile, cu urinarea, cu celulita, să elimine lichidele în exces, să nu mai aibă probleme cu articulațiile sau durerile de spate, cu colesterolul ori glicemia. Există și pachet pentru tinerele mămici care abia au născut. Și mai ales, există celebrul program de succes Detox, repet.

De remarcat că absolut toate produsele sunt autorizate, avizate de Ministerul Sănătății din Italia și știți cum sunt italienii, toleranță zero la prostii, toate produsele lor le regăsiți aprobate pe site-ul ministerului, așa că le puteți comanda inclusiv la mine cu încredere. Informație mai amplă cu exemplificări veți găsi și pe grupul nostru de pe Facebook, intitulat Terapii-Iubește-ți corpul.

Poți avea și oportunitatea de a face carieră iar dacă ești dornic să tragi tare, în baza unui contract special, obții veniturile pentru care lupți. Odată înscris prin noi, ai posibilitatea să primești cu reducere substanțială produsele comandate și să ajuți enorm de multă lume. Nu este deloc ușor să muncești în asemenea domeniu dar stai acasă, ai biroul tău virtual, acumulezi continuu informație. Vei fi mereu instruit.

Valabil și pentru clienți și pentru cei care vor să ne devină colegi: Activitatea este online, nu te duci tu acasă la client sau la poștă cu sacoșa în brațe. Compania italiană trimite în baza unor înțelegeri, curierate rapide deja cunoscute, care ajung la destinatar în cam 7 zile sau chiar mai devreme. Oriunde în Uniunea Europeană. Nu ne plătești nouă absolut nimic. Nouă doar ne soliciți detalii, noi te îndrumăm și apoi te descurci singurel cu avantajele pe care ți le-ai creat și pentru care te vom felicita.

Eu mă simt excelent, mai ales că au mai trecut câteva zile de la celălalt articol scris despre toate acestea. Voi vreți să aveți grijă de sănătatea și corpul vostru? Vreți să fiți și mai mulțumiți de voi înșivă? Atunci, sunteți și mai de admirat. Vă îmbrățișez.

Nu uitați să veniți în grupul Terapii-Iubește-ți corpul. Informațiile și exemplificările noastre continue sperăm să vă convingă.

https://www.facebook.com/groups/www.terapii.sanatate

3 gânduri despre „Terapia mulțumirii maxime

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s