Învinge imposibilul. Învinge-te pe tine. Cum am reușit noi

Fotografie de Nadi Lindsay pe Pexels.com

A spus Valeriu Butulescu ceva interesant: „Nu-i cere unei femei imposibilul, că e capabilă să vi-l dea„. În ceea ce privește nerăbdarea, clasicul scriitor Alexandre Duma, spunea și totodată scria: „Întreaga înțelepciune umană, se referă la două cuvinte: Răbdare și speranță„. Iar pe undeva am citit, nu era indicat autorul, asta: „Cea mai frumoasă vârstă a unei femei este atunci când nu mai ține cont de vârsta ei ci de visele ei.

Și încă ceva: Am citit, din câte țin minte pe aplicația Pinterest, că „somnul nu te salvează dacă ți-e obosit și sufletul.” Majoritatea dintre noi, avem câte un stres, o problemă care ne macină. Poate și pentru că nu știm să profităm de ceea ce primim, gratuit: Oportunitatea de a ne bucura de tot ce ne înconjoară. Unii au probleme de sănătate, alții în cuplu, alții la job și extrem de mulți cu greutatea corporală, așadar e clar că și cu sănătatea.

Eu merg extrem de mult pe jos dar mâncăcios din neam, nu am fost atent. Am slăbit, m-am îngrășat. Iar am slăbit, iar m-am îngrășat. În situația asta se află foarte multe femei, care nu mai au chef de nimic. Poate au un serviciu care nu le permite prea mult sport. Se duc la frigider pe bază de stres și apoi, se privesc îngrozite în oglindă, odată cu trecerea timpului.

Am văzut o mărturisire video pe o rețea de socializare unde o femeie, a dezvăluit că i-ar fi spus bărbatul că e aproape dublă față de când a cunoscut-o. Mai cunosc un caz asemănător. Una dintre ele a trecut la treabă, ca să fie iarăși ce a fost și mai mult decât atât iar a doua s-a plafonat, știți, genul acela de femeie slugarnică, mulțumită că bărbatul i-a spus că pentru el, e bine oricum cum arată. Ambele românce. Revin la prima dintre ele: E strălucitoare, sexi, fericită, cu vreo 20 kg în minus și a spus lumii întregi ce a făcut. Apoi alte zeci și zeci au urmat-o. Femeile „fură” de la altele la greu dietele de succes. Dar aici nu a fost așa. A doua femeie, cea plafonată, merge la spital tot mai greoi, abia pășind. Am dat două exemple.

Eu și soția am decis să ascultăm și de mai pricepuții în terapii naturiste, fără să fie nevoie să faci foamea dar nu să crezi că stând în vârful patului, consumând produsele, gata, se topește grăsimea, dispare celulita așa, pocnind din degete. Așa că am cumpărat și învățat de la alții mai pregătiți cum să procedăm. Uite așa am ajuns la Detox. Programul celebru Detox. Adică acela cu suplimente făcute din minerale, din plante, de la ciuperca Ganoderma până la produsul lichid finit, Olivoxul indispensabil. Degeaba citiți aici și vă duceți să căutați produsul cine știe pe unde. Chiar dacă îl veți găsi, într-un final fericit, nu sunt sigur că va exista cineva competent care să te îndrume. Și iar vei avea un eșec, probabil. Și iar te vei privi în oglindă, speriată, stresată și ultranervoasă. Și iar te vei necăji că nu te mai încape nicio rochie, că gâfâi și după câțiva pași sau un urcat de trepte de la cine știe ce scară. Că nu poți merge ca omul normal la baie, ba te umfli în burtă, ba trebuie să iei vreun triferment sau colebil, ba și ba și iară ba. Pentru că ești și nervoasă și intoxicată.

Însă vei strânge acum din pumni și decisă, îți va reveni speranța. De acum, vei ști că într-o zi, poate peste o lună, poate peste două sau trei, vei fi iarăși o femeie elegantă. Centimetri taliei tale se vor reduce drastic și sănătos, nu în 7 zile, 10 zile sau 48 de ore 😀 Nu vei mai visa nici dulciuri și mâncare toată ziua, pentru că dispare pofta. Însă apare cheful de viață.

Dacă tu crezi că poți, păi atunci poți! Ai uitat că ești femeie și poți orice? Ai uitat că ești poate un bărbat și ai capacitatea de a fi iarăși sau în sfârșit, domnul elegant pe care flutură fain un sacou și nu îți mai tragi burta ca să te închei la cureaua de la pantalonii numărul 54, sau făcuți pe comandă?

Unele persoane spun că sunt prețurile cam mari. Nu sunt mari deloc. Sunt competitive pentru că dacă te duci des la farmacie, la policlinică, la spital, ajungi să plătești poate triplu suma de bani necesară ca să apelezi la un produs naturist dovedit, demonstrat și garantat.

Care a fost soluția prin care noi am ajuns să purtăm iar măsurile de altădată, când eram mai tineri? Păi, am început cu Detoxul, compus din 4 produse. Și dacă doriți să fiți alături de noi, dați clic pe chestia asta subliniată, uite chiar AICI. Sau și AICI. Sau și AICI. Caută-ne acolo în privat și stăm la palavre cu toate explicațiile pe care le dorești, nu te costă nimic. Succes și hai, hai că poți fi elegant, suplu, poți fi și dumneata o doamnă iarăși elegantă și încântată. Nu va dura o veșnicie. Va „dura” apoi, o altă viață, te vei împlini moral și sufletește. Fă-ți datoria față de corpul tău, fii cea mai bună prietenă a ta! Vino aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s