Ultimele mele precizări despre „Fata din spatele cortinei”, autor subsemnatul

Dragi prieteni, vă aflați înaintea lecturării unui roman de dragoste, primul de acest gen, scris de mine. Povestea imaginară de iubire din carte, acoperă un fapt inspirat din realitate. Acțiunea se desfășoară în zona Feleacu-Cluj Napoca, mai ales. Tânăra care este personaj principal al romanului, există în viața reală și este o femeie tare plăcută, cultă, educată. A fost oaspetele nostru, al meu și al soției mele mai exact, câteva zile, timp în care am avut bucuria să îi cunosc atât personalitatea cât și alte trăsături remarcabile. Am rămas prieteni foarte buni și vorbim des.

Cititorul trebuie să înțeleagă de la bun început că dincolo de povestea de dragoste imaginară, se află mesaje de o importanță vitală pentru oameni care au nevoie de ceea ce transmite Alesia, devenită Fata din spatele cortinei. Se mai află lumea aceea reală și oamenii cu tot soiul de probleme care ar trebui să creadă mai mult în ei și în fiecare clipă pe care o mai au de trăit. Scenele fierbinți de amor din carte sunt pură ficțiune și ele se întâmplă și-așa mai mult în visele personajului Grig. În viața reală, fata din Feleacu a colaborat cu mine permanent, ajutând primordial la scrierea acestui roman sensibil. Acțiunea reală dar și fictivă, se defășoară în anul 2022. Emoția cu care am scris în 40 de zile această carte, a fost fantastică. Ca autor, am gândit cam cât merită și cum anume să fie iubită Alesia, nu neapărat pentru puterea cu care își stăpânește problema personală dar mai ales pentru cât poate însemna în viața vreunui bărbat inteligent. Și nu doar ea. Pentru că prietena noastră este și un mesaj, în spatele căruia se află milioane de alte ființe.

Evident, multe lucruri din roman sunt și reale, plimbările, informațiile despre anumite locuri, afecțiunea inspirată, dar ne oprim aici. Sunt multe de spus și hai să vedem cum anume a început povestea Fetei din spatele cortinei. Încă puțin și iese din tipare prin Editura Zven.

Adrian Melicovici, autor Fata din spatele cortinei

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s