Flux RSS

Donează pentru următorea mea carte

Bun găsit. Îți mulțumesc că ai trecut pe aici. Iată cum poți sprijini financiar cu ce sumă dorești următorul meu roman, îți mulțumesc mult:

Pentru Italia, Datele mele Postepay, poți depune de la poștă sau orice tabachin:

Codice fiscal pe numele Adrian Melicovici: MLCDRN67H10Z129R COD POSTEPAY: 4023 6009 2817 4053

Cont bancar în euro, pentru Italia și de oriunde din lume:

Banca della Marca, pe numele Adrian Melicovici.

Detalii despre carte:

Foarte important: Tot romanul va fi scris sub auspiciile cifrei 7.

Va mai dura până la apariție pentru că e o muncă titanică la ea și mai ales muncă de teren, nu doar imaginație. Poate un an, poate doi, poate mai mult sau mai puțin, depinde de câțiva factori. Îmi doresc ca cea de a 10-a carte a mea, un roman, să fie cea mai bună din câte am scris până acum. Va fi tradusă inclusiv în limba italiană, așadar va apărea la 2 edituri, una românească și alta italiană, ori ambele la una singură. Subiectul este pe 3 planuri: 1) Psihologic, vinovăția nedorită umană de mai târziu se întâlnește cu nevinovăția noastră de când eram copii. 2) O poveste fulminantă reînvie, între un român și o americancă, după ce ea s-a întrerupt subit la finalul primului roman publicat de mine. Adică fostul tânăr bătut pe nedrept de mineri în iunie 1990, sărac, cu tânăra din SUA, bogată, salvatoarea lui. Realitățile vieții din 1990 până azi sunt descrise în carte și vor fi dezvoltate, paranormal, aventură, iubire, suspans etc. 3) Al treilea punct al viitoarei cărți aduce în prim plan zeci de români din milioane emigrați prin lume, cu poveștile lor cât se poate de reale, poveștile lor dramatice ori cu final fericit, în paralel cu planul psihologic al romanului și povestea cursivă, a celor doi. Practic, aproape fiecare cititor se va regăsi în paginile volumului la care lucrez. Scrierea acestei cărți necesită un efort logistic masiv, în afară de editare, îndrumare, tipărire mai sunt traducerea și adaptarea literară în italiană de către cineva f. competent, documentare inclusiv la fața locului, nu doar virtual sau telefonic, călătorii ptr a discuta și vedea anumite repere ale cărții ori românii personaje din câteva țări europene. De aceea costurile vor fi mai mari ptr mine și este nevoie de sponsorizări. Publicarea cărții se duce undeva spre 14-15 mii de euro ca preț de cost, bani lichizi sau sprijin logistic ( Editură care să facă editarea, tiparul, coordonarea pe contul ei, măcar parțial), documentarea la fața locului/mediatizarea/reclama vor fi cele mai costisitoare. Vânzarea a minim 1000 de exemplare va amortiza cheltuielie dar profitul va apărea peste ani, eu transmit un mesaj cititorilor prin ea, înainte de orice.

Precizare: Toți sponsorii, persoane fizice sau firme, vor fi nominalizați pe paginile cărții, inclusiv în filmele promoționale sau reclame.

Doamne ajută!

%d blogeri au apreciat: