Aripile increderii. I have a dream

Nu vă mai spun cât de mult înseamnă încrederea cuiva în forţele tale. Nu vă mai repet ce înseamnă optimismul şi puterea pe care ţi-o dă la un moment dat pasiunea pentru ceea ce faci, pentru ceea ce vrei să realizezi în viaţă. Iar când cineva începe să fie cu gândul şi sufletul la tine, zi de zi, ceas de ceas, atunci implinirea de sine vine încet şi sigur.

Sunt foarte mulţi cei care strâmbă încă din nas şi în faţa evidenţei. Inclusiv cei care trebuiau să îţi fie alături la un moment dat. Însă oamenii sunt atât de parşivi, mulţi dintre ei, încă…şi din păcate…există o vorbă românească ce spune că roata se învârte. Că sus e un Dumnezeu care îţi vede zbuciumul sufletesc, trăirile, ambiţia şi persistenţa în propriile idealuri. Şi atunci, îşi întoarce cand te aştepţi mai puţin faţa către tine iar steaua ta, neştiută şi nevăzută, începe să răsară în toată splendoarea ei, ca o răsplată a ceea ce eşti, ca o mângâiere a aşteptărilor tale, ca un efect al anilor petrecuţi cu gândul şi cu fapta la ceea ce ţi-ai propus în viaţă.

Cerurile au început dintr-o dată să mi se deschidă, în plină rouă a dimineţii, de cum m-am trezit din visul nopţilor pierdute în rătăcirea unor speranţe. Şi acum, în această clipă, m-am trezit din visul astral în cel real.

Sunt fericit. Ce dacă am fost umilit şi chiar batojocorit la un moment dat. Ce dacă au râs cei care au minţit că e imposibil să fac ceea ce pare imposibil. Astăzi, rânjetul le-a încremenit pe chip şi au rămas în urmă, datori în faţa lui Dumnezeu pentru păcatele lor şi pentru piedicile pe care au încercat să ţi le pună, când tu credeai că de fapt, te ajută.

Toată lumea ştie deja cuvântul de neuitat ” I have a dream”.
Astăzi, mai fericit şi mai puternic ca niciodată, vă spun vouă, tuturor celor care citiţi această postare, să nu renunţaţi niciodată la visele voastre. Să nu vă lăsaţi călcaţi în picioare de ipocrizia chiar a ” duşmanului din casă”, prietenii false şi de răutăţi întotdeauna trecătoare şi peste care poţi trece prin ceea ce eşti, prin ceea ce faci, ca om şi ca suflet.

Nu vă pierdeţi în cuvintele şi faptele pline de venin ale ” binevoitorilor”. Să credeţi cu toţii mereu în steaua voastră, aşa cum am crezut şi eu atâţia ani. Iar când vă treziţi, dimineaţa, priviţi-vă în oglinda vieţii şi repetaţi-vă la nesfârşit:
I HAVE A DREAM.

P.S. Nu uitati sa vizualizati si postarea precedenta, ca sa fiti mai fericiti un pic cu RADIO CLICK

4 gânduri despre „Aripile increderii. I have a dream

  1. Sincer, nu imi amintesc cat timp a trecut de cand n-am mai auzit pe cineva spunand „SUNT FERICIT”! Articolul tau m-a umplut de optimism! Multumesc, om fericit! Iti meriti starea!

    Apreciază

  2. Multumesc si bine te-ai reintors pe Polimedia, cam rar ai aparut in ultimele zile, dar deh, toti avem treaba din cand in cand. Pai articolul e scris si ca sa incerce cumva sa-i optimizeze pe altii, sper sa reusesc macar putin. Trebuie sa ne batem pentru visele noastre, sa fim luptatori cu viata si destinul, ca numai asa putem ramane invingatori. Te mai astept pe aici.

    Apreciază

  3. In cautarea fericirii ne pierdem uneori in zborul zilelor ce trec ..suntem prea preocupati sa ajungem departe incat nu mai suntem atenti la sclipirea lucrurilor marunte care de cele mai multe ori ne aduc zambetul pe chip ..cand insa citesc ganduri asternute atat de profund nu pot sa nu ma bucur ca nu sunt singura care inca mai crede in existenta fericirii ..sa ramai mereu la fel de sensibil in suflet , la fel de stralucitor cu siguranta vei avea numai de castigat, felicitari om minunat !

    Apreciază

  4. Al3ssa: ma bucur daca ceea ce scriu uneori mai optimizeaza si pa altii. Mi-as dori sa nu ma vad niciun om facand rau sau vrun chip suparat, macar o secunda pe intreaga planeta. Dar vai, pana si aceasta secunda pare un veac, asa ca nu putem decat sa rezonam si sa ne incurajam reciproc, ca sa fim fericiti in sufletele noastre.

    Apreciază

Comentariile sunt închise.